Tahniah Buat Rosli 5KS1 SMK Seri Intan

Tahniah Rosli kerana berjaya mengapai 8A. terutamanya A dalam SEJARAH………… Anda boleh ….. mengapa orang lain tak boleh????????

7 Responses

  1. salam cikgu,
    sy cikgu adie dr kuala lumpur .. kawe asal kelate gok … skrg mengajar kat kl ni .. dah 15 thn ajar sejarah … sy minta izin guna bahan2 cikgu dan buat link kat blog saya … moga2 kita boleh berkongsi info demi memartabatkan subjek sejarah … saya ni major sejarah minor ict … mmg minat giler2 ler subjek ni … jumpa lg ya!salam

    • cikgu adie.. terima kasih kerana singgah di blog saya….sama lah kita martabatkan sejarah dan membantu anak2 pelajar kita tanpa mengira agama dan bangsa.

  2. Assalamualaikum…
    Lamo sunggoh x dgr kaba skoloh ni…9 taun jugok la…guano cikgu, sihat ko loni? br hr ni jupo blog cikgu nih…tgh2 xdok kijo,surf tenet je la…
    Kirim salam ko cikgu2 lain ghetek deh…

    • Hamdi (Medi_5st1_2000)…. walaikumssalam hamdi… lama menghilang dok kat mana… contact cikgu smula..

  3. salam..cikgu…saya khir dari smk ayer baloi..minta kebenaran cikgu untuk saya download bahan sejarah spm ini…t. kasih..

  4. smk seri terbaik

  5. SALAMUALAIKUM KEPADA GURU2 DAN KAKITANGAN SMKSI SEMOGA GURU2 DAPAT MENGENAL BEKAS ANK MURID CIKGU PADA 2003 SALAM LEBARAN YANG AKAN TIBA TIDAK LAMA LAGI,,,TERIMA KASIH CIKGU,,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: